A Tiszaszentimre KSE honlapja

Nagy Tisztelettel köszöntünk Minden Kedves Látogatót! A honlapon általános és közérdekű információkat, híreket találhatnak a Tiszaszentimre KSE labdarúgó csapatáról.

Március 24. Csütörtök

Megye III. 2009/2010 (2. rész)

Folytatódik megye III-as összafoglaló rovatunk, ezúttal a Tiszaszentimre-Tiszasas és a Berekfürdő-Tiszaszentimre találkozókra tekintünk vissza.

3. Forduló: Tiszaszentimre-Tiszasas

A harmadik körben a Tiszasas látogatott Tiszaszentimrére. Az előző héthez hasonlóan, most is álmosan kezdtünk, s egy rémálom volt az első fél óra, ugyanis a 20., a 23., és a 28. percben szerzett gólokkal már 3 gólos volt a tiszasasi előny (0-3). Ezt követően ebredtünk fel, s kezdtünk el játszani. A félidő előtt még Darai Richárd szépített, de így is  két gól volt a vendégek előnye a szünetben. A második játékrészben tovább irányítottuk a játékot, s Darai újabb két gólt szerzett, így 3-3 volt az állás. Az utólsó percekben még nyerhettünk is volna, ám Ferenczi óriási helyzetben fölé lőtt, így maradt a vége a 3-3-as döntetlen.

4. Forduló: Berekfürdő-Tiszaszentimre

Három döntetlen után egyre nagyobb volt a riadalom a csapat háza táján, ugyanis az ősi rivális Tiszaörs már ekkor 9 ponttal rendelkezett, még csapatunk 3 meccs alatt mindössze 3 pontot szerzett. A berekfürdői összecsapásra igen szép számmal érkeztek szurkolóink! A találkozó 1. percében Posta Alex szerezte meg a vezetést csapatunknak, majd a 6. percben Rózsa Péter növelte előnyünket. Aztán 2-0-ás vezetés birtokában kicsit elkényelmesedtünk, és a játék nem ment úgy mint az első 10 percben. Sokáig nem történt semmi említésre méltó a találkozón, mégnem jött a 70. perc és Ferenczi Róbert 3 gólosra növelte előnyünket. A 80 percben aztán szépített a Berek, de ezt követően már nem változott az eredmény. A hangulat viszont felfokozott volt a hajrában, egy-két játékos talán túl is pörgött a pályán, melynek kis híján tömegverekedés lett a vége a játékosok között. A legfontosabb, hogy először győzött csapatunk az idényben (3-1).

Március 17. Csütörtök

Megye III. 2009/2010 (1. rész)

10 héten keresztül minden csütörtökön este olvashatnak majd csapatunk 2009/2010-es  megyei III. osztályú szerepléséről.

1. Forduló: Tiszainoka-Tiszaszentimre

Az inokai futballcsapat csaknem két évtized után nevezett be a megyei labdarúgó bajnokságba, így nem ismerhettük az új csapatot. Szeptember 5-én került a találkozó megrendezésre. Nemcsak az inokai gárda, hanem a pálya is új volt a vendéglátóknál. Egy korábbi legelőből lett kialakítva a pálya, így az igen egyenetlen talaj nem kedvezett a lapos passzos játékot kedvelő csapatunknak. Sajnos kapusgondokkal is küszködtünk. Nem állt egyetlen egy kapus sem a csapatvezetőink rendelkezésére a keretből, így egy mezőnyjátékos, Bán Ádám vállalta el a háló őrzését. Az inokai gárda alaposan bekezdett, hiszen már egy perc elteltével előnyhöz jutott . Aztán viszont átvettük a játék irányítását, de hiába birtokoltuk többet a labdát, a kapu előtt elhaltak a támadások a rossz talaj miatt. Az első félidő közepére már azért kialakultak komolyabb helyzeteink is és Ferenczi Robi a 30 percben egyenlített. Ezt követően is végig nyomtuk a félidőt, de csak három kapufára futotta erőnkből, a vezetést nem tudtuk átvenni a félidőben. A második játékrészben aztán jött Darai Richárd és az 54. percben előnyhöz juttatta csapatunkat. Az egygólos vezetés ellenére tovább támadtunk, több 100%-os ziccert is kihagytunk, hol az inokai kapus, hol a kapufa mentette meg az újonc csapatot. És ahogy az lenni szokott, a sok kihagyott helyzet után, jött egy inokai labdaszerzés, ami után egyenlítettek a hazaiak. Hiába mozgósítottuk minden erőnket, a győztes gólt képtelenek voltunk begyötörni, így a végeredmény  számunkra csalódást keltő 2-2 lett.

2. Forduló: Tiszaszentimre-Kengyel:

A második körben nehéz mérkőzésre számítottunk, hiszen a Kengyel látogatott Tiszaszentimrére. Hasonlóan az előző héthez, most is rosszul kezdett a csapatunk, hiszen a 13. és a 17. percben szerzett gólokkkal már két gólos volt a kengyeli előny (0-2). Ezt követően szerencsére sikerült rendezni a sorokat, s a védelem stabilizálódott. Több támadást is tudtunk vezetni. A 44. percben tizenegyest kaptunk, amit Darai Richárd értékesített, így egygólos hátránnyal vonulhattunk szünetre. A második félidőben kevés helyzet alakult ki, inkább a mezőnyküzdelem dominált, ám a hajrá nekünk sikerült jobban, s Ferenczi Robi a 80. percben egyenlített. Az eredmény ezt követően már nem változott, így ismét döntetlent játszottunk (2-2).



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 3
Heti: 19
Havi: 13
Össz.: 28 607

Látogatottság növelés
Oldal: Megye III 2009/2010
A Tiszaszentimre KSE honlapja - © 2008 - 2024 - szentimrefoci-szivak.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »